Kysely liittyen "Pääjärven tila ja kunnostus"-opinnäytetyöhön.

Ohessa linkki kyselyyn johon toivoisimme vastauksia Pääjärven suojelu ry:n jäseniltä sekä muutoin järven tilasta kiinnostuneilta. Kysely on osana "Pääjärven tila ja kunnostus" opinnäytetyötä. Pääjärven suojelu ry on vuodesta 1989 asti toiminut Pääjärven tilan seuraamiseksi ja parantamiseksi. Tässä kyselyssä selvitetään Pääjärven tilaa käytännön havaintojen myötä. Kysymyksinä on sekä monivalintakysymyksiä sekä avoimia kysymyksiä. Avoimissa kysymyksissä kannattaa vastata mahdollisimman tarkasti. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Vastauksia toivotaan maanantaihin 25.4. mennessä.

Mikäli haluat olla yhteydessä kyselyn laatijaan, ota yhteyttä Heikka Marttila-Tornioon: [email protected]

Tässä linkki jota klikkaamalla pääset vastaamaan kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/1c6sS3YRkiUDK2Fl6ORZpn1Ax-RqTDyqnIBq1Ka90Qak/viewform

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi,

terveisin Pääjärven suojelu ry:n hallitus sekä Heikka Marttila-Tornio