Kesäkauden 2015 päättäjäiset Ilvesreitin laavulla lauantaina 29.8.2015.

Pääjärven suojelu ry:n kesäkauden päättäjäisiä vietettiin melkoisen märissä mutta leppoisissa tunnelmissa. Sää hieman karsi osallistujia, muutamat rohkeat Pääjärveläiset lähtivät kuitenkin uhmaamaan tummia pilviä. Toisin mitä kuvat antavat ymmärtää, tuli vettä ajoittain taivaan täydeltä ja ukkonenkin jyristeli. Mutta myrskyn jälkeen on poutasää kuten laulussakin lauletaan, ja saimme kuivateltua märkiä varusteita ennen seuraavia sateita. Meillä oli myös ilo saada vieraaksemme opinnäytetyötään Pääjärvestä tekevä opiskelija HAMK:sta. Perinteiset Makulihan makkarat tuli grillattua, kuulumiset vaihdettua ja jokainen meistä taisi taas nauraa itselleen muutaman naururypyn lisää! Hauskaa oli sateesta huolimatta, ja mukava oli jälleen kerran tavata!